Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
beveiliging & video

Een elektronische brand/inbraakbeveiliging heeft tot doel een inbraak of beginnende brand vroegtijdig te signaleren,snelle opvolging is van essentieel belang. De meldkamer kan direct een contactpersoon, politie en/of bewakingspersoneel naar de plek des onheils dirigeren.Bij een totaal beveiligingsplan behoren ook goede bouwkundige en organisatorische maatregelen, alleen betrouwbare apparatuur is niet voldoende. Voor een totaal advies wordt dan ook met verschillende factoren rekening gehouden.

Tegen inbrekers kunt u zich op verschillende manieren weren:

 1. Bouwkundige maatregelen (o.a. weerstand pand en terrein verhogen)
 2. Organisatorische maatregelen (b.v. sleutelbeheer, controle afsluiten)
 3. Electronische beveiliging (met alarmopvolging en eventuele video registratie)

draadloos alarm systeem grade2
snel en makkelijk te installeren
gecertificeerde kwaliteit, beveiligingsklasse 2,
Ajax is vandaag de dag één van de meest populaire en toonaangevende alarmsystemen welke verkrijgbaar is.
Een nieuw, mooi en bovenal veilig alarmsysteem welke niet voor niets het meest populair is.
Met een draadloze oplossing maar ook als bedraad (hybride) alarmpaneel met detectoren, weet Ajax de markt volledig te bedienen met de telkens vernieuwende en innoverende toepassingen ten aanzien van optimaal beveiligen.
draadloze maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten,
ontvang push berichten op smartphone,
Hub analiseert gevaren en filtert valse alarmen,

alarmverificatie met behulp van PIRcam’s
Aritech pircamPIRcam is een camera en passief infrarood sensor in één die momentopnames vastlegt van gebeurtenissen die zijn doorgegeven door zijn eigen PIR of door een andere detector die in hetzelfde systeem geïnstalleerd is.

Personeel van de Particuliere Alarmcentrale kan de alarmmelding samen met de camerabeelden evalueren alvorens een interventie op te starten. Dankzij gedetailleerde informatie kan hierdoor gepast actie ondernomen worden.

Als het alarm afgaat, kunt u een SMS of e-mail ontvangen van een camera. U kunt via de camera direct kijken en verifiëren of er een echt alarm is. Op het moment dat het daadwerkelijk om een alarmsituatie gaat heeft u een grote hoeveelheid tijd bespaard en, nog belangrijker, u krijgt een hogere prioriteit bij de politie waardoor de responstijd lager is en de inbrekers kortere tijd krijgen om toe te slaan. (Netwerk-) video oplossingen bieden de volgende voordelen:

 1. Live video vanaf andere locaties
 2. Eenvoudige en toekomstvaste integratie
 3. Schaalbaar en flexibel
 4. Kost efficiency
 5. Gedistribueerde intelligentie zorgt voor optimale performance

Waar uw behoeften ook liggen, wij hebben de expertise en de oplossingen in huis om erin te voorzien. Bekijk live videomateriaal wanneer u maar wilt, waar u maar wilt. Professionele netwerk video oplossingen voor proactief en betaalbaar beveiligingstoezicht.

visuele verificatie
Met een (netwerk-) videosysteem kunt u de situatie inschatten en direct op de juiste wijze reageren

Mistgenerator
De alarmopvolging bij een inbraak kan in sommige gevallen wel een aantal minuten tot tientallen minuten op zich laten wachten, een mistgenerator vult een ruimte in enkele seconden met ondoorzichtige mist. Personen in deze ruimte raken totaal gedesorienteerd. Zo kunt u niet alleen uw kostbare spullen bewaken, maar ook vernielingen voorkomen, ook bij een snelkraak.
Gold Label Camera’s
onze Gold Label Camera’s ondersteunen het volgende

 1. Line Crossing en Object Removal
 2. Face Detection en Scene Changed
 3. Motion Detection en Tampering Detection
 4. Unattended Baggage en Dark Fighting

camerabeveiliging
De basis voor een goed camerasysteem is een grondige inventarisatie. Graag inventariseren wij uw wensen, en komen wij met een oplossing die bijv. met weinig of juist scherp licht natuurgetrouwe beelden oplevert.
Camerasystemen worden steeds slimmer, ze detecteren, signaleren en registreren. Daarnaast gaat er een grote preventieve werking uit van zichtbare camera’s op uw terrein of binnen.
Niet alleen de beveiliging van buitenaf, ook interne fraude door eigen personeel wordt hiermee bestreden.
Beelden kunnen zowel intern als extern opgeslagen worden en doorgezonden worden naar een meldkamer, zodat de meldkamer de actie kan overzien om passende maatregelen te nemen. Ook kunnen de beelden op een andere locatie bekeken worden zoals op een smartphone. Met de huidige digitale hoge resolutie camera’s en recorders kan men zelfs naderhand inzoomen op de beelden.

camera bewegingsdetectie
Camera systemen worden steeds slimmer. d.m.v. bewegingsdetectie kan men diverse objecten detecteren.

 • Voorwerpherkenning op basis van hoogte- en breedteverhoudingen
 • Herkenning van loze voorwerpen voor het detecteren van verdachte zaken die zijn achtergelaten in een ruimte of voertuig en geparkeerd staan op gevoelige locaties
 • Detectie van verwijderde voorwerpen voor het bewaken van displays in bijvoorbeeld musea en winkels
 • Het in kaart brengen van bewegingspatronen voor het detecteren van verdachte gedragingen zoals rondhangen