Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
Slide 22
Slide 23
Slide 24
Slide 25
Slide 26
Slide 27
Slide 28
Slide 29
telefooncentrales

Telefooninstallaties en Telefooncentrales worden in een sneltreinvaart geïntegreerd. Wij zijn experts op het gebied van telefonie, vast, mobiel en VOIP, al dan niet Hosted,
vanaf 1 lijn met 4 toestellen tot… u zegt het maar

 
 

IP Telefoon centrales:
Tiptel_8010_VOIP

IP bellen op een eigen telefooncentrale,
wij leveren en installeren de Units.

 

IP Telefonie in de Cloud:

De Yeastar Cloud PBX is een Multi-Instance telefooncentrale waarbij alle functionaliteiten standaard zijn meegeleverd. U heeft dus een eigen en volwaardige telefooncentrale. Automatische telefoniste, wachtrij functies, gespreksopname, ring groepen, voicemail, tijdschakelingen, eenvoudige backup & restore, en mobiel integratie middels de gratis Linkus APP zijn slechts enkele voorbeelden van de vele functies die in de Yeastar Cloud PBX zitten.
IP Toestellen

 

 

 

Smart Media Toestellen met WiFi en Bluetooth.

Hosted Telefonie Cloud PBX
Hosted Telefonie ofwel Cloud PBX de telefooncentrale de deur uit, en investeert u niet in een telefooncentrale, maar neemt u een dienst af per werkplek per maand,
Hosted Voice ofwel Hosted Telefonie, is telefonie via interne of externe server waarbij alle functionaliteiten standaard in zitten, zoals automatische telefoniste, wachtrij, gespreksopname, voicemail, bel groepen en doorschakelen op tijd
Met Hosted Telefonie en ook met een eigen telefooncentrale is het .mogelijk om meerdere applicaties te koppelen aan de telefoonsoftware zoals Outlook, SAP, Exact, Synergy en Globe. Welke variant past het beste bij uw bedrijf ? Samen met u komen wij tot een weloverwogen besluit. Optie is een service-contract dat ervoor zorgt dat eventuele optredende storingen met een vooraf gesproken response-tijd worden verholpen. Laat géén enkel telefoontje verloren gaan in het systeem.
De wereld van zakelijke communicatie verandert razendsnel. De flexibiliteit en bereikbaarheid van uw medewerkers zijn daarin essentieel. Die toenemende mobiliteit onderkennen is één, maar maakt u eigenlijk wel optimaal gebruik van de mogelijkheden die dit biedt?

vast nummer op mobiel
met een APP bent u bereikbaar via het nummer van b.v. kantoor, ook bij het uitbellen op mobiel stuurt de APP het nummer van kantoor mee, de APP is binnen de PBX omgeving aan en uit te zetten.

Open Touch Platform
Het OpenTouch Platform brengt zakelijk communiceren naar een geheel nieuw niveau. Of het nu gaat om een gesprek via smartphone of deskphone, instant messaging of video-conference: iedereen kan vanaf elke locatie probleemloos de conversatie met elkaar aangaan.

Automatische telefoniste
Call manager, message center ofwel automatische telefoniste. Met een automatische telefoniste  kunt u uw klanten vriendelijk begroeten en de klant kan dan kiezen uit diverse doorverbindmogelijkheden, indien dat toestel bezet is zal een meldtekst de oproeper om geduld vragen of terug te gaan naar de telefoniste, geschikt voor wachtmuziek, voicemail of gespreksopname, na de gespreksopname kan een SMS bericht verstuurd worden als een bericht is ingesproken.
Nadat het message center de lijn opneemt, kan men direct een doorkies nr. intoetsen,
zo wordt de telefoniste ontlast.
met een multifunctionele module bestaat de mogelijkheid om door middel van VoIP licenties gebruik te maken van Voice over IP. (van 1 kan. tot….. )
of toch een stand allone apparaat in de vorm van een tafeltoestel.

buiten telefoons spatwaterdicht en of explosieveilig (IP54 en IP65)

Robuuste Spatwaterdichte Wand Telefoons.
RVS behuizing met of zonder (orange/rode) coating.
DTMF keyboard electronische bel >90 dB op 1 meter, rvs krulsnoer aan hoorn, met in het krulsnoer een staalkabel, snoer 68 cm tevens leverbaar als inbouw uitvoering. Ook leverbaar zonder coating in blank RVS, wordt geproduceerd in Nederland, met CE verklaring. Bij grotere aantallen bestaat de mogelijkheid om de kleur aan te passen.
De Vandaal bestendige en Spatwaterdichte telefoons zijn leverbaar voor de volgende aansluitingen: Analoge lijn, VOIP of IP lijn.

naast opbouw uitvoering, ook leverbaar als inbouw,

De Tiptel Clean is handsfree tot 3 meter afstand
en is tevens stof- en waterdicht volgens IP65. Wanneer u met handschoenen werkt, kan het vervelend zijn de telefoon met de handen te moeten opnemen. Optioneel kan er daarom een speciale voetschakelaar aangesloten worden, waarmee de telefoon opgenomen kan worden.

 

draadloze telefoon toestellen:

a href=”https://www.electrofarm.nl/wp-content/uploads/2012/02/WP52_front1.png”>

afgebeeld; Business HD IP Dect telefoon,
tot 4 gelijktijdige gesprekken
tot 5 DECT draadloze hansets.
tot 5 VIOP accounts
tot 500 namen in de basis.

Naast de standaard draadloze telefoon toestellen zijn er ook stof- en sproeiwaterdichte draadloze toestellen volgens IP64 en explosieveilige toestellen volgens ATEX en IEC.

 voor draadloze telefoons met grote afstand, zie de pagina IP-Dect systemen.

private GSM of GSM gateway:
Omdat iedereen een mobiele telefoon heeft, en die ook meeneemt naar het werk, worstelen veel organisaties met de vraag hoe hiermee om te gaan. Iedereen alleen een vaste telefoon is natuurlijk niet meer van deze tijd, maar kunnen alle vaste telefoons weg of zijn er toch nog een paar nodig? En kan met de mobiele telefoon wel alle functies worden geboden die nodig zijn?

Private GSM heeft een paar belangrijke kenmerken. Je koopt je eigen GSM apparatuur en als je onderling via die apparatuur belt (meestal in en rond je eigen gebouw(en)), bel je gratis. Ook kun je zo bereik krijgen op plekken waar je dat eerst niet had. En als laatste ben je niet meer afhankelijk van de werking van het netwerk van een openbare provider.

Als er aanvullende functies nodig zijn op de vaste of mobiele telefoons kom je al snel in een oplossing met een eigen telefooncentrale (of VoIP server), ofwel gekoppeld met een mobiel netwerk, ofwel gekoppeld met een Private GSM systeem,
wanneer is Private GSM de juiste oplossing ? na een gedegen onderzoek, komen wij
met een passende oplossing.

GSM Gateway
Via IP of telefooncentrale in- en uit bellen naar GSM. Met een Flat-Fee account (onderling gratis bellen) kun je via de eigen organisatie doorverbinden van en naar mobiel.
De GSM gateway biedt VoIP en alle functies en voordelen van digitale GSM Gateways en veel andere eigenschappen. Dankzij zijn efficiënte LCR, de 2N GSM van VoiceBlue Lite kiest de VoIP Gateway (Vaste Cellulaire Terminal) altijd de goedkoopste route aan om het even welk GSM gebruikt netwerk. Het bereiken van een 100% controle van het uitgaande GSM verkeer is één van de belangrijkste voordelen van deen GSM VoIP Gateway. Met behulp van menu gestuurde opdrachten of CLIP herkenning kan de gateway het gesprek naar het juiste nummer routeren.

Ook heeft de Gateway optioneel een SMS server waarmee SMS berichten verstuurd kunnen worden via email (alleen Enterprice model) of SMS software (Lite model). De SMS- leveringsrapporten worden automatisch verkregen.

Slecht bereik met GSM
gsm-gateway-ip-pbx

 

 

 

 

 

met een GSM Gateway en een buitenantenne
het signaal naar binnen halen met daarachter
een telefooncentrale of dect basis en of IP koppeling
voor b.v. slecht bereik buitengebied of de stuurhut van een binnenschip,
een tijdelijke kantoorunit, een afgelegen woning enz.

telefoonkappen:

Leverbaar in diverse uitvoeringen met of zonder transparante kap, wel of niet geluids gedempt, hufter proof, diverse kleuren, voor binnen of buiten, rechtse afbeelding is van glasvezel en dubbelwandig, geluids demping -15 dB

 

 

restanten: